Elvis Brajković, Kurolt i Koljanin u nogometnoj emisiji Plavo-zelena liga

U emisiji internet televizije Novinet vidjeli smo zanimljivu nogometno-životnu priču iz Kraljevice, doznali više o ambicijama Orijenta i talentima iz Primorja i Istre

KRALJEVICA U sedmoj emisiji o regionalnom nogometu “Plavo-zelena liga” u studiju internet televizije Novinet u Matuljima gostovali su dopredsjednik i sportski direktor HNK Orijenta 1919 Marinko Koljanin koji se osvrnuo na jesen drugoligaša s Krimeje i založio da Grad Rijeka ozbiljnije financira sport i omladinske pogone riječkih klubova. Ugostili smo i riječkog trenera i pomoćnika izbornika hrvatske reprezentacije U-17 Elvisa Brajkovića koji vodi momčad labinskog Rudara. Bivši reprezentativac naglasio je da riječko-istarska regija ima talenata, osvrnuo se na nogometnu jesen prošaranu koronom te istaknuo da je u trećoj ligi inzistiranje na otvorenoj igri i razvoj igrača bitno koliko i rezultat.
Vidjeli smo reportažu s Kantride, gdje je Opatija svladala Dinamo II, a reportažom smo prošetali Kraljevicom u društvu Edija Kurolta koji je našim gledateljima ispričao što sve doživljava nogometaš kad se suoči s prekidom karijere zbog ozljede.
Internet televizija Novinet zajednička je televizija portala Podučkun, Torpedo, Tunera i Bodulija, a emisija “Plavo-zelena liga” jedna od šest emisija koju je TV Novinet pokrenuo ove jeseni.