Lino višebojac posjetio OŠ Zvonka Cara

Na natjecanju su pobijedili Anamarija Stipeč (7.a) i Anton Lekaj (5.b) koji će u svibnju u Koprivnici sudjelovati na finalu 

CRIKVENICA Natjecanje osnovnih škola “Lino višebojac” posjetilo je OŠ Zvonka Cara u Crikvenici. Natjecanje ograniziraju Sportske novosti i Podravka, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja. Cilj projekta koji se održava 14. sezonu je poticati školski sport, razvijati sportske navike te promicati kulturno stvaralaštvo. Do sada je u projektu sudjelovalo više od 300 tisuća učenika. Ove godine OŠ Zvonka Cara predstavlja Primorsko-goransku županiju.
Učenici se natječu u osam disciplina. Na natjecanju su pobijedili Anamarija Stipeč (7.a) i Anton Lekaj (5.b) koji će u svibnju u Koprivnici sudjelovati na finalu natjecanja “Lino višebojac”. Sastavni dio događanja su nastupi Malog zbora, čakavske skupina i nastup plesačice Dance Queena Erin Švarc Marinković. U sklopu projekta učenici su se posvetili temi stvaralaštva. Najbolji sastavak na temu “Svijet po mom” pročitala je Antonela Frković.
U goste su stigli proslavljeni rukometaš Valter Matošević i najbolji juniorski reprezentativac, igrač Zameta, Veron Načinović. Projekt su podržali i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu Grada Crikvenice Jasminka Citković i predsjednik gradskog vijeća Crikvenice Josip Friš.
Za najbolju navijačku skupinom izabrana je PŠ Selce, a nagradu za najbolje transparente dobio je 1.b razred.

error: Content is protected !!