Lišanj otvorio vrata, zanimljiv grupama i individualcima iz Hrvatske i Slovenije

U predsezoni će fokus biti na vikendima. Goste dočekuju novi sportski sadržaji i uskoro konoba. Već sada radi 70 zaposlenika, a broj će ljeti rasti do 110 zaposlenih

Novi Vinodolski – Novljani su dočekali nešto što su godinama priželjkivali. Otvorenje kvalitetnog hotela u debeloj predsezoni, na samom početku travnja. Hotel „Lišanj” u Novom Vinodolskom otvorio je vrata 1. travnja i primio prve goste. Predah i nije bio predug, obzirom da je hotel radio do 7. siječnja, u skladu s najavom da će hotel raditi tijekom cijele godine.

U predsezoni će fokus biti na vikendima, kada će u lani obnovljeni „Lišanj” stizati veće grupe. U drugoj sezoni primjetan je veći interes individualnih gostiju za odmor u „Lišnju”. Među individualnim gostima prevladavaju Hrvati i Slovenci, a među grupama Austrijanci. Hotel s četiri zvjezdice u ljetnoj špici puni kapacitete kroz suradnju s njemačkim turoperatorom TUI-em dok hotel sam puni predsezonu i posezonu, objašnjava direktorica hotela Iva Radaković.

Za Uskrs će hotel ponuditi tematski vikend, a ove godine ranije starta i animacija u hotelu, za Uskrs je animacijski tim u punom pogonu. Velika pažnja u hotelu okrenutom obiteljima i djeci posvećuje se sportskim sadržajima. Uz tri teniska terena koje će i ovog proljeća ispuniti grupe tenisača, goste će dočekati novo multifunkcionalno igralište za mali nogomet, košarku i rukomet. Zaživjet će i konoba hotela.

Trenutno u hotelu sa 168 soba radi 70 ljudi, a u špici će o gostima brinuti 110 zaposlenika.

error: Content is protected !!