Koalicija SDP, PGS i HNS očekuje pobjedu u četiri od pet mjesnih odbora

Na izborima za mjesne odbore ne biramo političare niti one koji će provoditi političke ideologije u svome mjestu, već ljude koji žive s mjestom i brinu o najosnovnijem, istaknuo je dr. Stilin iz HNS-a

Crikvenica – Na izborima za mjesne odbore 28. travnja u Gradu Crikvenici SDP, PGS i HNS nastupit će zajedno u svih pet mjesnih odbora. Koalicija očekuje pobjedu u četiri od pet mjesnih odbora u kojima se izlazi na izbore. Naime, u šestom mjesnom odboru, u Jadranovu, izbori su već održani.

„Na izborima za mjesne odbore ne biramo političare niti one koji će provoditi političke ideologije u svome mjestu, već ljude koji žive s mjestom i brinu o najosnovnijem, a to je komunalni standard, briga o čistoći i uređenost mjesta, istaknuo je prilikom predaja lista dr. Žarko Stilin, predsjednik podružnice HNS-a Crikvenica.

Branko Kleković, predsjednik ogranka PGS-a Crikvenice, ujedno i nositelj koalicijske liste u MO Crikvenica Zapad istaknuo je kako se jasno vidi u kojim mjesnim odborima je ova koalicija u većini i kako se u tim mjesnim odborima radi više no u ostalima te da očekuje kako će i dalje biti predsjednik mjesnog odbora.

Predsjednik gradske organizacije SDP-a Crikvenice Mario Kružić vjeruje da će birači znati prepoznati ljude koji svojim angažmanom i projektima pridonose razvoju Crikvenice.

„Tu nije bitno kojoj političkoj opciji ti pojedinci pripadaju, jer u koaliciji imamo i nezavisnih kandidata, već koliko se svatko od njih dokazao dosadašnjim radom i spreman je još više zasukati rukave kako bi doprinio razvoju gospodarstva i stvaranju boljih životnih uvjeta za svakog građana”, zaključuje Kružić.