Lista HDZ-HSS u Novom spoj je kvalitete, iskustva i novih snaga

Radi se o osobama koje su svojim poslovnim karijerama i društvenim angažmanom prepoznatljive našim sugrađanima, poručio je kandidat za gradonačelnika Tomislav Cvitković

NOVI VINODOLSKI Koalicija HDZ-HSS predstavila je u Novom Vinodolskom listu za lokalne izbore. Nositelj liste je ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, druga na listi je Tena Peričić, a slijede Marijana Špalj, Hrvoje Sokolić, Ana Jovanović, Velibor Topolovec, Marinko Buljat, Nenad Cvitković, Iva Uremović, Dragana Baričević, Zoran Djak, Tatjana Lekaj i Neven Pavelić.
– Kada govorimo o kandidatima na našoj listi, možemo reći da se radi o osobama koje su svojim poslovnim karijerama i društvenim angažmanom prepoznatljive našim sugrađanima. Bez sumnje, radi se o izuzetno kvalitetnom timu ljudi. Tu su neka imena koja su već bila na listi prije četiri godine, a isto tako i nova te smo na taj način osvježili listu kvalitetnim ljudima, poručio je kandidat za gradonačelnika Novog Vinodolskog Tomislav Cvitković koji obzirom na pandemiju komunicira putem Facebooka s građanima Novog.

– Prioriteti aktualne politike su razvoj i stvaranje boljih uvjeta za život naših građana te sam duboko uvjeren da je to zapravo pravi smisao bavljenja politikom. Kampanju ćemo nastaviti svakodnevnim izlaganjem dijelova našeg izbornog programa na društvenim mrežama, a cjelokupni program moći ćete pročitati u našim promidžbenim materijalima, dodao je Cvitković te pozvao sugrađanke i sugrađane da se ne ustručavaju postavljati pitanja te ukazivati na određene probleme, što će uvelike pomoći njegovom timu te timu koalicije HDZ-HSS.

error: Content is protected !!