Smojver: hvala na potpisima, najveća vrijednost Crikvenice su njeni stanovnici

Kandidat Domovinskog pokreta najavio je da će do izbora ponuditi svoje viđenje kako zaustaviti propadanje Crikvenice

CRIKVENICA S ponosom sam predao kandidacijsku listu za gradonačelnika Crikvenice i za gradsko vijeće Crikvenice, poručio je kandidat Domovinskog pokreta Ivan Smojver.
– Zašto sam bio ponosan? Moj ponos se temeljio na spoznaji da sam za nepuna četiri dana u direktnom kontaktu s Vama uspio prikupiti dovoljan broj potpisa koji su mi bili potrebni za predaju kandidacijske liste za gradonačelnika Crikvenice.
Tražim razumijevanje i oprost od onih kojima sam obećao da ću doći po potpis a nisam došao, nemojte misliti da ste mi manje važni. Svaki stanovnik Crikvenice meni je jako važan. Jedina vrijednost Crikvenice smo mi, njezini stanovnici. Sve ostalo u Crikvenici treba biti usmjereno na dobrobit Crikveničana.
Za one koji me ne poznaju… Prepoznat će te me po tome što ću u ruci držati blok i olovku, alat kojim ću evidentirati sve Vaše primjedbe i sugestije. Svaki oblik obećanja Vama u ovom trenutku smatram deplasiranim. Svojim pristupom i ponašanjem, prezentacijom svog viđenja zaustavljanja propadanja Crikvenice i svojim životnim stavovima u vremenu do izbora pokušati ću steći Vaše povjerenje. Od srca Vam hvala za potpise potpore, poručio je Ivan Smojver Pića.

error: Content is protected !!