Lov na šarane: Pogledajte video Tribaljskog jezera koji obilazi svijet

Najavna špica poziva milijune gledatelja širom svijeta da na Discovery Channelu pogledaju kako se love šarani u Triblju. U vinodolsku avanturu u četvrtak u 20 sati vodi ih svjetski fanatik lova na šarane Ali Hamidi

Tribalj – Najavna špica s Tribaljskog jezera obilazi svijet i uvjerava gledatelje da neće požaliti ako u četvrtak u 20 sati ostanu uz Discovery Channel i pogledaju emisiju o lovu na šarane u Hrvatskoj na koji ih vodi svjetski fanatik lova na šarane Ali Hamidi. Milijuni gledatelja u 47 država svijeta pogledat će dokumentarac o lovu na šarane na Tribaljskom jezeru. Serija “Čudovišni šaran” širom svijeta traži najbolje lokacije za lov na šarane. Nakon ribičkih avantura u Mađarskoj, Austriji, Italiji, Japanu, Maroku, Teksasu i Južnoj Africi, svjetski ribolovci otkrili su Tribalj i još nekoliko lokacija u Hrvatskoj.

“Prekrasni snimci posvjedočit će da je jezero Tribalj zahvaljujući velikom angažmanu njenih članova, te uz podršku svih ostalih tijela, od jedinice lokalne samouprave do turističke zajednice prepoznalo i znalo podupirati sport koji je vrlo popularan ne samo u Hrvatskoj nego i u cijelom svijetu”, priča predsjednik Udruge ŠRD “Šaran” Ivica Brnjić.

Tribalj je postao magnet za ribiče iz cijelog svijeta koji žele uloviti šarane kapitalce i uživati u prekrasnom okruženju Vinodola, a nema sumnje da će pojavljivanje u emisiji “Čudovišni šaran” privući još više znatiželjnika.

Viasat Explore je televizijski kanal koji emitira dokumentarne filmove o divljim životinjama, ekstremnim sportovima, sportskim automobilima, avanturama, egzotičnim putovanjima i tehnologiji te se emitira u mnogim pay TV platformama u cijelom svijetu.

error: Content is protected !!