Maškarana subota: Krštenje mesopusta, Gazde i šetnja pod maskama

U 9,30 sati planinari vode do Kotora i Drenina, a navečer će najzabavnije biti u dvorani  

CRIKVENICA Tri maškarana događanja nudi maškarani vikend u Crikvenici. Planinarsko društvo Strilež i TZ Grada Crikvenice odlučili su spojiti ljubav prema aktivnom načinu života i maškarama te organizirati Maškaranu šetnju do Kotora i Drenina. Okupljanje je u 9,30 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, a potom iskusni planinari vode u nesvakidašnju šetnju pod maskama. Ove je godine Maškarana šetnja humanitarnog karaktera zahvaljujući OŠ Zvonka Cara koja se uključila u  projekt. Prilozi se skupljaju za dječju onkologiju bolnice Rebro. Više o projektu “Danas planinarim za dječji osmijeh” može se naći na web stranicama škole.
Subotnja večer rezervirana je za posljednju ovogodišnju zabavu u crikveničkoj gradskoj sportskoj dvorani. Oko 21 sat počinje glazbeno zagrijavanje uz grupu Point, a tijekom večeri će se održati tradicionalno krštenje mesopusta. Glazbeni su gosti večeri tamburaši – Gazde, a publika će vidjeti i orijentalni ples.
U nedjelju u 15 sati počinje zabavno poslijepodne za najmlađe, čajanka i tombola u hotelu International u centru Crikvenice.

error: Content is protected !!