Ministrica Brnjac zna da Crikvenica ima adute za postati centar za pripreme hrvatskih sportaša

Vijećnik Stilin se pozvao na tekst na našem portalu i pitao kani li se Crikvenica kandidirati za hrvatski centar za pripreme sportaša

CRIKVENICA Gradski vijećnik Žarko Stilin se pozvao na tekst “Bjelolasica je izgubljena, Hrvatska traži centar za pripreme sportaša, zašto ne Crikvenica?”, objavljen na našem portalu te pitao može li Crikvenica sa svojom sportskom i turističkom infrastrukturom postati centar za sportske pripreme, a ne da se traži rješenje u gradnji sportskog centra u Lici.

Zamjenica gradonačelnika Crikvenice Ivona Matošić Gašparović je istaknula da Crikvenica ima predispozicije za postati centar za pripreme sportaša, jer ima nogometno igralište, pomoćno nogometno igralište, boćalište, tri sportske dvorane. Kad se izgradi zatvoreni bazen, što je u pripremi, Crikvenica će imati potrebnu infrastrukturu za postati sportski centar Hrvatske, smatra zamjenica gradonačelnika. Tim više jer je dobro prometno povezana.

Kada do toga dođe, razgovarat će se s ministricom turizma i sporta Nikolinom Brnjac koja je često u Crikvenici pa je jako dobro upoznata s potencijalima Crikvenice. Gradska vlast će inzistirati da baš Crikvenica bude odabrana za sportski centar, ne samo za Primorsko-goranske žuapnije već i cijele Hrvatske.