Misno slavlje u Krasnu za Malu Gospu

Tajnik Gospićko-senjske biskupije preč. Mišel Grgurić misno je slavlje predvodio sa župnikom Stjepanom Zebom i svećenicima

KRASNO Svečano misno slavlje u svetištu Majke Božje na Krasnu na blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije predvodio je kancelar i tajnik Gospićko-senjske biskupije preč. Mišel Grgurić koji je u propovijedi poručio kako se na blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije sjećamo rođenja djeteta koje je, od tog vremena sve do danas, obradovalo sav svijet i cijelo čovječanstvo.
“S njom je spasenje došlo cijelom svijetu. Nebom je orila pjesma anđela, pjesma u čast rođenja Kraljice koja će tijekom vječnosti biti ispunjenja Božjom radošću, jer je, rodivši Sina Božjega, svijetu donijela radost vječnog spasenja. Možemo slobodno reći da je Marijinim rođenjem započelo i naše vječno spasenje”, rekao je preč. Grgurić.

Svećenike i vjernike pozdravio je župnik Stjepan Zeba. Preč. Grgurić misno je slavlje predvodio u zajedništvu sa župnikom Stjepanom Zebom i svećenicima Silviom Milinom, Perom Zebom, Kristijanom Zebom, Milom Rajkovićem, Anđelkom Kaćunkom, Andrijom Kekićem, Perom Jurčevićem, Mariom Kraljem. Pjevanje je, uz glazbenu pratnju, vodio zborovođa iz Senja Ivan Prpić Špika.

error: Content is protected !!