Mjesec smijeha u Malinu: stand up komedija Ladies Night

Posljednja predstava u ciklusu smijeha starta u petak u 19,30 sati

MALINSKA Mjesec smijeha u Malinu zaključuje stand up komedija Ladies Night s četiri sjajne stand up komičarke. Odličan tematski show će dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”. Nasmijte se raznim ženskim, a i muškim temama iz ženskog gledišta. Show nije samo za žensku publiku, muškarci su i više nego dobrodošli! Marina Orsag (Hrvatska) je vječiti Petar Pan koja iza sebe ima više od 3.500 nastupa. Martina Ipša (Slovenija) jedna je od najboljih slovenskih stan up komičarki s originalnom i izravnom komunikacijom s publikom. Miranda Lončar (BiH) za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Vlatka Mifka (Hrvatska) je beskrajno simpatična osoba. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama.

Predstava starta u petak u 19,30 sati. Cijena ulaznice je 70 kuna. Mogu se kupiti na recepciji hotela Malin ili putem portala Moje karte.hr. U cijenu je uključeno i piće dobrodošlice. Više informacija može se dobiti putem e-maila reservations@hotelmalin.com ili telefona 051 850 234.
Nakon predstava domaćini pozivaju na after party i live music u Whisky&Wine room Muileann, gdje nastupa Rino Petrović (acoustic guitar).