Mladi novljanski vatrogasci ponovno najbolji u županiji

Najuspješnija vatrogasna mladež Hrvatskog priobalja na zadnja tri državna natjecanja nije dozvolila iznenađenje. Muška i ženska mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski uvjerljivo je osvojila prva mjesta i ostvarila deveti uzastopni plasman na državno natjecanje

NOVI VINODOLSKI Na županijskom vatrogasnom natjecanju za mladež, Novljani nastavljaju s dominacijom. Najuspješnija vatrogasna mladež Hrvatskog priobalja na zadnja tri državna natjecanja nije dozvolila iznenađenje. Muška i ženska mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski uvjerljivo je osvojila prva mjesta i ostvarila deveti uzastopni plasman na državno natjecanje.

Na državnu smotru vatrogasne mladeži iduće godine u Čakovec uz dvije ekipe DVD-a San Marino putovat će u ženskoj kategoriji DVD Klana i DVD Delnice, a u muškoj DVD Sušak i DVD Klana. Na Županijskom vatrogasnom natjecanju za mladež nastupilo je 45 odjeljenja u četiri kategorije. Natjecanje je održano u organizaciji VZ PGŽ i uz domaćinstvo VZP Liburnije i DVD-a Sisol. U Mošćeničkoj Dragi su nastupile i ekipe iz DVD-a Senj i DVD-a Buzet kao gosti iz susjednih županija.
Prilikom završnog postrojavanja natjecatelje su pozdravili načelnik Općine Mošćenička Draga Rikardo Staraj, predsjednik Vatrogasnme zajednice PGŽ Slavko Gauš i predstavnik Hrvatske vatrogasne zajednice Stjepan Jurman. U podjeli medalja i pehara pridružili su im se predsjednica Savjeta vatrogasne mladeži Vatrogasne zajednice PGŽ Renata Topolovec iz Novog te predsjednik komisije za natjecanje VZ Primorsko-goranske županije Klaudio Filčić. Čestitavši najboljima, uz nadu da će dostojno predstavljati županiju na državnoj smotri, natjecanje je zatvorio županijski vatrogasni zapovjednik Mladen Šćulac.

error: Content is protected !!