VIDEO U Kraljevici pjevala klapa Sveti Juraj i publika

Klapa i orkestar Hrvatske ratne mornarice oduševili su Kraljevičane klapskim pjesmama, domoljubnim hitovima i hrvatskim budnicama. Pjevala je klapa Sveti Juraj, a pjesmom i aplauzom pratila ih je i publika. Pjevala se “Vila Velebita” i “Kome bi šumilo moje more sinje”, a klapa je na svoj način obradila i Thompsonove hitove

KRALJEVICA Klapa Hrvatske ratne mornarice Sveti Juraj svojim je koncertom otvorila tradicionalnu manifestaciju “Leto va Kraljevici” i ispunila Ljetnu pozornicu u Kaštelu Zrinski. Klapa i orkestar Hrvatske ratne mornarice u punom sastavu oduševili su Kraljevičane klapskim pjesmama, domoljubnim hitovima i hrvatskim budnicama.

Pjevala je klapa Sveti Juraj, a pjesmom i aplauzom pratila ih je i publika. Pjevala se “Vila Velebita” i “Kome bi šumilo moje more sinje”, klapa je na svoj način obradila i Thompsonove hitove. Klapa je drugi put nastupila u gradu Frankopana, a orkestar s 35 članova prvi put je zasvirao u Kraljevici. Emotivan je bio trenutak kad je s klapom zapjevao “Vilo moja” i mali Kraljevičan, Viktor Čandrlić i zaslužio aplauze svojih sugrađana.

 

error: Content is protected !!