Na malonogometnom turniru Izvora 150 nogometaša

Na tradicionalnom turniru Centra za pružanje usluga u zajednici zaigralo je 11 ekipa

CRIKVENICA Centar za pružanje usluga u zajednici Izvor organizirao je peti malonogometni turnir Izvor – snaga zajedništva. Na turniru na pomoćnom igralištu NK Crikvenice zaigralo je 150 dječaka i djevojčica osnovnoškolske dobi, koji su se natjecali u dvije dobne skupine, učenici petih i šestih razreda te učenici sedmog i osmog razreda.

Na turniru su sudjelovale ekipe OŠ Zvonka Cara i OŠ Vladimira Nazora iz Crikvenice, OŠ Julija Klovića iz Triblja, OŠ Josipa Pančića iz Bribira, OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja, OŠ Luke Perkovića iz Brinja, dječjih domova Tić iz Rijeke i Ivane Brlić Mažuranić iz Lovrana, Centra za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor iz Karlovca, Izvor iz Selca i NK Vinodol.

U mlađoj kategoriji u finalu je OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja svladala OŠ Zvonka Cara iz Crikvenice nakon izvođenja jedanaesteraca. U utakmici za treće mjesto, OŠ Vladimira Nazora iz Crikvenice pobijedila je vršnjake iz OŠ Julija Klovića iz Triblja. U finalu u starijoj kategoriji, NK Vinodol je pobijedio senjsku školu. Treće mjesto osvojila je ekipa OŠ Zvonka Cara. Organizatori zahvaljuju sponzorima turnira, gradovima Crikvenica i Novi Vinodolski, TZ Grada Crikvenice, Eko Murvici, Mlinaru, Jamnici plus, sucima Leu Filipoviću i Daniju Smojveru, dr. Ines Kassal-Andrašević, Daliboru Latinu, Egonu Paljaru, Božidaru Darku Majstoroviću, Mažorektinjama Grada Crikvenice i Lidiji Kršul Medek.

Najbolji strijelci: Vito Lukarić (OŠ Vladimira Nazora) i Ivan Mudrovčić (Vinodol)

Najbolji igrači: Ivan Prpić (OŠ S.S. Kranjčevića Senj i Fran Ajdarović (Vinodol)

Najbolji golmani: Dorijan Lopac (OŠ S.S. Kranjčevića Senj), Tin Buneta (Vinodol)

Priznanje za fair play: Adriano Šmit (Vinodol)

error: Content is protected !!