Nakon provale u lokal na plaži, 38-godišnjak dolijao isti dan

Kradljivac je odnio dva bicikla, alat i druge predmete. Dio plijena je zapalio

CRIKVENICA U 24 sata policijski službenici Policijske postaje Crikvenica riješili su kazneno djelo teške krađe, počinjeno na štetu 35-godišnjeg hrvatskog državljanina. Crikvenička policija je u srijedu zaprimila dojavu o provali u skladište ugostiteljskog objekta na plaži u Crikvenici. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinitelj kaznenog djela 38-godišnji hrvatski državljanin, koji je otuđio dva bicikla, od kojih jedan dječji, razni alat, građevinska kolica i druge predmete u ukupnoj vrijednosti od 10 tisuća kuna.

Također je utvrđeno da je nakon otuđenja dio predmeta zapalio nedaleko mjesta događaja, a dio zadržao. Osumnjičeni 38-godišnjak, kod kojeg su i pronađeni otuđeni bicikli, kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Pronađeni predmeti jučer su vraćeni 35-godišnjem vlasniku, koji se zahvalio policiji pohvalivši brzinu i profesionalnost kojom su riješili kazneno djelo počinjeno na njegovu štetu, priopćila je PU primorsko-goranska.