Nakon stanke zbog sezone sutra kreću radovi u projektu Aglomeracija

Otvaraju se gradilišta u Novom, Povilama, Crikvenici i Dramlju

NOVI VINODOLSKI/CRIKVENICA Nakon ljetne stanke zbog turističke sezone, sutra se nastavljaju radovi u okviru projekta Sustav odvodnje otpadnih voda: Aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce, koji je jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata na području Primorsko-goranske županije.

U Novom Vinodolskom sutra startaju radovi na lokaciji Sopot i u Grabrovoj, između Ulice Sopot i izlaza na Jadransku magistralu (kod broja 13), a u Povilama u Ulici Milana Butkovića.

U Crikvenici sutra startaju radovi u Ulici kralja Tomislava i Vatroslava Lisinskog. U Dramlju se otvaraju radovi u Klanfarima, Ulici Kačjak (kod brojeva 50a i 58 i 67a), Ulici Manestri, I i drugi II. prilaz M. Muževića, Ulici braće Košuljandić (od broja 73), i Josipa Tome Košuljandića.
U ponedjeljak 19. rujna radovi u Crikvenici kreću u Kotorskoj, a istog dana i u Selcu (Matkino, Jasenova i Brdo).

Ovisno o dobivanju suglasnosti Županijske uprave za ceste i Hrvatskih cesta očekuje se skori početak radova na područjima: Crikvenica istok kod pothodnika spoj Zidarske i Jadranske magistrale, na Jadranskoj magistrali te u Povilama na Jadranskoj magistrali.

VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol zahvaljuje na strpljenju i razumijevanju građanima koji su od početka provedbe projekta morali u nekoj mjeri prilagoditi način svog svakodnevnog funkcioniranja. Doprinos građana izuzetno je važan za ostvarenje cilja projekta, za uspostavu poboljšanog sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda te vodoopskrbe, a sve u svrhu očuvanja mora i vodnih resursa te zaštite okoliša.

error: Content is protected !!