Naprijed krenuo u pripreme kao svježi trećeligaš

Još jučer su Hreljani bili četvrtoligaši, a nakon ulaska Opatije u drugu ligu, preko noći je Naprijed ušao u treću ligu. Na zadovolsjtvo trenera Strukana

HRELJIN Nogometaši Naprijeda krenuli su u pripreme za sezonu. Još jučer su Hreljani bili četvrtoligaši, a nakon ulaska Opatije u drugu ligu, preko noći je Naprijed postao trećeligaš. Na Hreljinu ne kriju zadovoljstvo.
“Sigurno nas veseli igranje u trećoj ligi. Kvalitetnija je to liga, očekujemo sredinu ljestvice”, kaže trener Naprijeda Neven Strukan koji je prvog dana na raaspolaganju imao dvadesetak igrača. Među njima i četvoricu novih mladih igrača, dojučerašnjih juniora Orijenta. Na Lonju su stigli Radošević, Šarić, Čandrlić i Tomljanović.
Očekuju se igračka pojačanja. Četvrta liga je ipak zahtjevnija.

 

 

 

 

 

U prvoj fazi priprema trenirat će se četiri puta tjedno plus utakmica. Ili tri treninga plus dvije utakmice. Već u subotu će igrati međusobno, a prva pripremna utakmica je na rasporedu 1. kolovoza protiv Halubjana.
“Obavezno. Radimo na tome”, kaže Strukan.

 

 

 

 

 

Tko je po treneru Naprijeda favorit u trećeligaškoj karavani?
“Jaki su istarski klubovi, Jadran Poreč i Rudar. Tu je Grobničan, Crikvenica će biti dobra. Pazinka je dobra ekipa”, ocjenjuje Strukan.

error: Content is protected !!