“Nepromijenjena” Kraljevica dobila Vihor 5:0

Kraljevica će igrati u srijedu protiv Grobničana te u subotu protiv Vinodola

KRALJEVICA U pripremnom susretu Kraljevica je na Oštru svladala Vihor iz Baške 5:0 (2:0). Pogotke su postigli Leoni, Šušnjara, Marušić, Sotošek i Depeder. Za Kraljevicu su nastupili Bilen, Depeder, Kocijan, Perković, Mohorić, Crnković, Znamenaček, Šupraha, Pravdica, Rupčić i Leoni (Tadić, Torić, Pađen, Sotošek, Šupraha Lovro, Marušić). Nedostajalo je nekoliko igrača s obje strane.

Dobra najava u prvenstvo u koje Kraljevica ulazi sa nepromijenjenim igračkim kadrom, za razliku od svih ostalih klubova iz Hrvatskog primorja koji su “prodavali i kupovali”. Za potpuno kompletiranje sastava nedostaje tek Pičuljan koji radi sezonu na Rabu. Kraljevica će odigrati još dvije prijateljske utakmice do početka prvenstva. U srijedu protiv Grobničana te u subotu generalku protiv Vinodola.

Što trener Kraljevice Denis Lopac očekuje od prvenstva?
“Teško je reći u ovom trenutku, očekujem da budemo bolji no što smo bili lani”, kaže Lopac.
Lani je, nakon što su mlada ekipa uigrala, usprkos prekinutom prvenstvu, Kraljevica gotovo s lakoćom sačuvala status četvrtoligaša u svojoj premijernoj sezonu u četvrtoj ligi. Dakle, sredina ljestvice bi mogla biti realnost, a svaki korak ka vrhu samo je dobro došao.