Nezavisna crikvenička lista poziva Grad i Županiju: Dogovorite se oko plaže


Taoci smo prepucavanja na relaciji HDZ (Grad Crikvenica) – SDP (Županija). Nadležni su dobro plaćeni za posao, a ne mogu preći preko stranačkih interesa, upozorava Igor Posarić iz MOST-a

CRIKVENICA Nezavisna lista Sonje Polonijo poziva Grad Crikvenicu i Primorsko-goransku županiju da se potrude oko koncesioniranja glavne gradske plaže u Crikvenici, da zajedno sjednu i dogovore natječaj za koncesiju kako Crikvenica ne bi dočekala još jednu sezonu s neuređenom plažom, do prije nekoliko godina glavnim turističkim adutom Crikvenice.
Potpredsjednik MO Centar Gordan Raguž je istaknuo da su se turisti ove godine najviše žalili što se Crikvenica reklamira kao destinacija s jednom od najljepših plaža u Hrvatskoj, a dočeka ih zapuštena plaža, s više kamenja no pijeska, rekao je Raguž dodajući da su iznajmljivači ogorčeni jer su ostali bez glavnog aduta. Gosti prijete da će otići sljedeće godine negdje drugdje, upozorava Raguž.

Crikvenica ne smije dočekati sezonu s ovakvom plažom – Posarić, Polonijo, Raguž

Polonijo podsjeća da od rujna 2017. godine plaža nema gospodara, a jasno je da turisti u Crikvenicu dolaze zbog sunca i mora jer drugih aduta Crikvenica nema. Najbolji modus za koncesiju za plažu je zajednica ponuditelja koju bi činili lokalni hotelijeri, iznajmljivači i Grad Crikvenica, smatra Polonijo dodajući da je zatvorena plaža s plaćanjem ulaza najbolje rješenje jer se pokazalo da neplaćanje ulaza nije dobar model za plažu.
Igor Posarić smatra da je na Županiji krivnja za propalu sezonu 2018. godine jer su izdali dokument koji nije bio valjan, a da je na Gradu krivnja za propalu sezonu 2019. jer je prekasno poslao dokumente. Taoci smo prepucavanja na relaciji HDZ (Grad Crikvenica) – SDP (Županija). Nadležni su dobro plaćeni za posao, a ne mogu preći preko stranačkih interesa, upozorava Posarić iz MOST-a.

error: Content is protected !!