Nezavisna lista Vratimo grad: želimo Senj bez stranačke ideologije, osobnih interesa i interesnih skupina

Nositelj liste je Hrvoje Bezjak, a kandidat za gradonačelnika je Siniša Cvjetković

SENJ Nezavisna lista Vratimo grad, na čelu s Hrvojem Bezjakom, među prvima je u Senju najavila svoj izlazak na lokalne izbore s kandidatima za gradsko vijeće Senja te Sinišom Cvjetkovićem kao kandidatom za gradonačelnika. Promatrajući stanje u Gradu i osluškujući potrebe građana, smatraju da je krajnje vrijeme da mlađi naraštaji preuzmu odgovornost za spas Senja. Ideja okupljanja mlađih snaga potekla je od Hrvoja Bezjaka koji je i nositelj liste.

Ubrzo mu se pridružuju i ostali kandidati željni promjene. Šarolika je to ekipa raznih profila zanimanja koji čine društveni presjek Senja, od turističkih djelatnika, pravnika i liječnika, do profesora.
– Lista se posebno ponosi maturanticama senjske gimnazije, Anerom Biondić i Tesom Katalinić. One su svojim idejama uvelike utjecale na kreiranje programa koji se odnosi na potrebe mladih u Senju. Naravno, mislili smo i na naše starije i nemoćne. Njihove probleme nam je približila umirovljenica Nada Rogić, koja je objeručke prihvatila poziv da se svojim iskustvom priključi našoj borbi za bolji život u gradu pod Nehajem, ističe Bezjak vjerujući da će građani prepoznati kvalitetu kandidata na listi, a posebno rad za dobrobit potrebitih u čemu se nadasve ističe kandidat za gradonačelnika, Siniša Cvjetković, dugogodišnji član humanitarne udruge Bura, organizator i sudionik velikog broja humanitarnih akcija.

Siniša Cvjetković

Siniša Cvjetković rođen je 1976. godine, oženjen, otac jednog djeteta, branitelj u Domovinskom ratu, prepoznatljiv kao član povijesne postrojbe Uskoci, ali i kao veliki borac za očuvanje prirode – organizator je nekoliko akcija čišćenja okoliša. Vlasnik je i voditelj, zajedno sa suprugom, restorana Uskok u kojemu koristi isključivo domaće proizvode potičući rad lokalnih OPG-ova i tako pomažući malim hrvatskim proizvođačima.

Nezavisna lista Vratimo grad želi motivirati svojom aktivnošću i one birače koji na dan izbora zadnjih godina ostaju kod kuće. Mislimo da je važno da što više glasača sudjeluje u demokratskom procesu i na taj način daju legitimitet svojim predstavnicima, naglašavaju iz nove senjske stranke. Pokušat ćemo promovirati neka nova lica na lokalnoj političkoj sceni, ona će osvježiti politički život i donijeti novu energiju i ideje. Želja nam je okupiti sve one koji se misle na bilo koji način uključiti u društveni život Grada jer smatramo da su mjesni odbori politička osnova funkcioniranja svake zajednice i u tom smjeru ćemo nastaviti svoje djelovanje.

Cilj liste je transparentno upravljanje gradom Senjom lišeno svake stranačke ideologije, osobnih interesa i interesnih skupina, ekonomski razvoj, društvena solidarnost te inkluzivna participacija svih građana. Senj to zaslužuje – Vratimo grad!

error: Content is protected !!