TZ Grada Crikvenice pokreće projekt Kartica za iznajmljivače

Kartica će iznajmljivačima omogućiti popuste pri uređenju i opremanju smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za sezonu

CRIKVENICA U cilju poticanja potrošnje na području Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Crikvenice pokreće projekt “Kartica za iznajmljivače”. Kartica će privatnim iznajmljivačima, kod gospodarskih partnera koji su se uključili u projekt, omogućiti korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu. Cilj projekta je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u Crikvenici. Karticu mogu preuzeti svi građani – nositelji Rješenja o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu na području TZG Crikvenice (registrirani privatni iznajmljivači smještaja), a koji su evidentirani u sustavu eVisitor. Obzirom na značajan udjel privatnog smještaja u ukupnim noćenjima na Rivijeri Crikvenica, na ovaj način zajedno doprinosimo povećanju kvalitete turističke ponude.

Pozivaju se obrti i poduzeća koji se bave gospodarskom djelatnošću i nude proizvode i usluge za gradnju, uređenje i opremanje turističkih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu da se jave Turističkoj zajednici Grada Crikvenice i uključe u projekt kao partneri projekta.

Potencijalni partneri projekta trebaju ispuniti prijavnicu u kojoj se upisuje vrsta pogodnosti: popusta na proizvode i usluge kojim će se uključiti u projekt. Ispunjavanjem prijavnice partner se obvezuje sudjelovati u projektu tijekom trajanja ove aktivnosti ili do opoziva. Ispunjavanjem prijavnice partner daje suglasnost/privolu za obradu navedenih podataka u svrhu prijave i promocije projekta Kartica za iznajmljivače na raznim kanalima TZG Crikvenice i medijima. Poslovni odnos između partnera i TZG Crikvenice u projektu Kartica za iznajmljivače će biti reguliran ugovorom.

Ispunjenu prijavnicu treba poslati na adresu elektroničke pošte: prijava@tzg-crikvenice.hr ili telefonski javiti na 051/241-051 najkasnije do 7. svibnja.

error: Content is protected !!