Novi predsjednik HNS-a Vladimir Volarić

Za zamjenike su izabrani Darko Jeličić i Mario Oeričić

Crikvenica – Na redovitoj izbornoj skupštini crikveničkog HNS-a za predsjednika je izabran dugogodišnji član, osnivač stranačkog podmlatka Mladih HNS-a Crikveničanin Vladimir Volarić, dok su mu zamjenici dugogodišnji voditelj Primorske škole rukometa, trener, poduzetnik i sportaš, Selčan Darko Jeličić i član Mjesnog odbora Crikvenica Istok Mario Peričić. Za tajnicu je skupština jednoglasno potvrdila gospođu Danicu Maravić.

“Podružnica Crikvenica, jedan je od primjera uspješnih podružnica koja djeluje već 27 godina i nastavit će se zalagati za boljitak svih dijelova Grada Crikvenice – naglasio je novoizabrani predsjednik Vladimir Volarić.

“Ova podružnica nastavit će služiti svim stanovnicima Grada Crikvenice i zalagati se na svim razinama za našu Crikvenicu kako bi ona opet postala perjanica, ponos i primjer uspješnih gradova u kojima je lijepo i ugodno živjeti i u koji mlade obitelji dolaze živjeti, a ne odlaze – zaključio je Vladimir Volarić na Skupštini.

Podružnica HNS-a Crikvenica broji 105 članova i djeluje u Gradu Crikvenici od 1990. godine. Trenutno u Gradskom vijeću ima dvojicu vijećnika u koaliciji s SDP i PGS na posljednjim lokalnim izborima.