Novi predsjednik NK Nehaja Jurica Tomljanović

Za dopredsjednike su izabrani Vice Nekić i Željko Biondić

SENJ Nehaj je ušao u sezonu s novim vodstvom kluba. Na izbornoj skupštini senjskog trećeligaša za novog predsjednika Nehaja izabran je Jurica Tomljanović dok su dopredsjednici Vice Nekić i Željko Biondić.
Uz predsjednika i dopredsjednika, u izvršni odbor ušli su senjski gradonačelnik Sanjin Rukavina koji je u prtreklom mandatu bio na čelu kluba, Dario Škrgatić, Milan Nekić, Tomislav Boras, Krešimir Brkljačić, Sanjin Žarković, Marijan Lopac, Cristian Bacher, Mirko Kujundžić, Željko Tomljanović, Branko Svast i Ivan Miškulin. Nadzorni odbor je ostao nepromijenjen – Mislav Bilović, Denis Rukavina i Marko Nekić.

Trener Tomljanović

Na skupštini je naglašeno da se klub ne može financirati samo od dotacija Grada Senja odnosno Saveza športova jer su troškovi natjecanja znatno veći i nužan je pronalazak sponzora koji će financijski pratiti klub. Zaključeno je da bi klub trebao sa više događanja proslaviti 100. rođendan jer se zbog koronavirusa ništa nije moglo održati. Uskoro će se završiti klupska monografija.
Potvrđeno je da će seniore voditi Marin Tomljanović, juniore Miralem Hasanbegović, pionire Josip Vukelić te mlađe pionire Željko Tomljanović.

Predsjednik Tomljanović i Hasanbegović

FOTO Zoran Pika Hapčo

error: Content is protected !!