Novi zapovjednik DVD Senj Karlo Uković

Održana je 90. redovna godišnja skupština DVD Senj

SENJ DVD Senj održalo je 90. redovnu godišnju skupštinu. Predsjednik društva Marin Lončarić u izvješću je podsjetio da DVD Senj neprekidno djeluje svih proteklih 90 godina te da trenutno broji 80 članova. Spomenut je i vozni park koji se u zadnjih nekoliko godina obnovio te udovoljava potrebama društva. Lončarić je upozorio na neadekvatan prostor u kojem DVD boravi. Aktivnosti izuzev intervencija u prošloj godini svedene su gotovo na minimum zbog epidemiološke situacije. Odrađene su 32 intervencije. Posebno se Lončarić, na skupštini održanoj u prostorijama lovačkog društva Jarebica, osvrnuo na rujansku intervenciju kada je vatra nošena orkanskom burom zaprijetila stanovnicima Senja.

S obzirom da dosadašnji zapovjednik zbog obveza u Vatrogasnoj zajednici Grada Senja i JVP Grada Senja nije u mogućnosti obavljati funkciju i zapovjednika DVD Senj, izabran je novi zapovjednik DVD Senj Karlo Uković.
Za svoj 40-godišnji aktivni rad u društvu zahvalnicu je dobio Branko Mudrovčić. Podjeljene su i zahvalnice vatrogascima za sudjelovanje u sanaciji posljedicama potresa koji je pogodio područje Petrinje, to su Zvonimir Lončarić, Miljenko Katalinić, Ivica Brozinčević, Ivica Švegar, Antonio Vukelić, Marino Lončarić, Karlo Uković, Jurica Smojver, Boris Biondić i Marin Lončarić. Skupštini je prisustvovao županijski vatrogasni zapovjednik Ličko-senjske županije Zvonimir Lončarić koji je i dodijelio zahvalnice.

error: Content is protected !!