Novljane zanima samo pobjeda: 10 zanimljivosti uoči susreta Vinodol – Krk

Vinodol čeka serija lakših susreta, prvi je protiv Krka koji se ove godine muči u ligi 

NOVI VINODOLSKI Vinodol na Bahalinu sutra dočekuje Krk. Prilika je to za pobjedu. Željni su je i igrači i navijači. Vinodol je odlučan i siguran na svom terenu, više problema čine gostovanja. No, Novljani su optimisti. Već su odigrali protiv svih ekipa iz gornjeg doma, slijede lakši protivnici. Do kraja jeseni predstoji im tek derbi s vodećom Crikvenicom, Uljanikom koji drži sredinu ljestvice, a sve ostalo su ekipe iz donjeg doma: Krk, Nehaj, Naprijed i Rovinj. Prilika za hvatanje bodova.  Susret počinje u 15,30 sati.

Gibičar (Krk)

 1. Vinodol 3 kola ne zna za pobjedu
 2. obrane Vinodola i Krka kapitulirale su po 9 puta u 7 kola
 3. obje ekipe ulaze s negativnom razlikom u susret: Vinodol -1, a Krk -2
 4. Vinodol je svih 8 bodova osvojio na svom terenu
 5. Krk je u 3 gostujuće utakmice 2 puta remizirao
 6. u redovima Vinodola od ove sezone igra bivši igrač Krka – Čuturilo

  Čuturilo – nekad Krk, danas Vinodol

 7. posljednju utakmicu Vinodol i Krk odigrali su prije 11 mjeseci na Bahalinu, završilo je 1:3, jedini gol za domaćine postigao je Toni Petrinović iz penala pred kraj susreta
 8. u 4 prethodne sezone Vinodol i Krk nisu se sastajali u prvenstvu jer otočani igrali ligu više
 9. u posljednjoj sezoni u kojoj su igrali (2014/15.) Vinodol je slavio kući 2:0, a u gostima 2:1. Za Vinodol su na Krku igrali: Torbarina, A. Petrinović, Lenac, Vukelić, Uremović, Filipović, Pavlović, Tomić, Lagumdžija, D. Rubčić, T. Petrinović (Mataija, Radetić, M. Rubčić)
 10. Željko Tomić i Turkalj najbolji su strijelci svojih ekipa, postigli su po 2 gola

  Željko Tomić – naj strijelac Vinodola s 2 gola

Crikvenica u gostima kod specijalista za remije

Lider Crikvenica gostuje u Pazinu, gdje su već pobijedili u kupu ove jeseni. No, oprez. Pazinjani su specijalisti za remije. U sedam kola čak 5 remija. Jedinu utakmicu izgubili su još u drugom kolu od Grobničana, a od tada četiri remija i pobjeda u posljednjem kolu. Nehaj ide na teško gostovanje u Labin, a Naprijed koji je izgubio zadnje četiri utakmice igra derbi začelja u Rovinju.

“Ovo je jako bitna utakmica za nas. Po kvaliteti smo tu negdje. Vjerujem da će nas dočekati motivirani domaćin. Spremni smo dati svoj maksimum, te se kući vratiti sa tri boda. Trenutni rezultat nije realan pokazatelj naše igre i zalaganja. Atmosfera na treningu je dobra, stoga se nadam da ćemo to pokazati na terenu”, kazao nam je igrač Naprijeda Mioč.

Crikvenica je pobijedila Pazinjane u kupu ove jeseni u Pazinu

error: Content is protected !!