Novljansko redarstvo dobilo pojačanje: Dacia, moped i četvorica zagrebačkih redara

Dacia je donacija RB Auta, moped je isporučio Moto Matušić, a Bandić šalje ljetno pojačanje u prijateljski grad

Novi Vinodolski – Dugogodišnja suradnja Grada Novog Vinodolskog i auto kuće RB Auto iz Rijeke dodatno je produbljena donacijom vozila za novljansko komunalno redarstvo. RB Auto donirao je Novljanima Daciu Logan karavan vrijednu 50 tisuća kuna.

“Godinama surađujemo s Gradom Novim Vinodolskim. S obzirom na dobru suradnju, dogovorio sam s gradonačelnikom Novog Vinodolskog Velimirom Piškulićem da ćemo pomoći u funkcioniranju grada” poručio je vlasnik RB Auta Robi Butorac pohvalivši se novljanskim korijenima.

Na svečanost je stigao i vlasnik “Moto Matušića”, Luka Matušić, koji se pobrinuo da novljansko komunalno redarstvo bude mobilnije zahvaljujući mopedu Piaggio, čiji je Matušić zastupnik. Oba vozila označit će se oznakama komunalnog redarstva. Osvježeni vozni park nije jedina dobra vijest za Novi Vinodolski. I Grad Zagreb je odlučio dati podršku svojim prijateljima iz Novog. U dva ljetna mjeseca poslat će u Novi kao pojačanje četvoricu komunalnih odnosno prometnih redara.

“Imamo intenzivnu i kvalitetnu suradnju sa Zagrebom kroz razne segmente. Razgovarao sam s gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem i dogovorili suradnju i po pitanju komunalnog redarstva. Nismo zadovoljni komunalnim redom u gradu, pogotovo kad je riječ o ponašanju pojedinaca vezano uz odlaganje otpada. Uz naša četiri redara, imat ćemo i četiri zagrebačka i siguran sam da će se povećati efikasnost redara. Tome će pripomoći i Dacia i novi moped u našem voznom parku”, rekao je gradonačelnik Novog Velimir Piškulić.

Novina je da će komunalni redari biti znatno prisutniji u mjestima širom područja Grada Novog Vinodolskog.

error: Content is protected !!