Ohrabrena Kraljevica čeka Medulin, Borac kod lidera

U Kraljevici se igra “susjedski” derbi, po bodovima i plasmanu na ljestvici

KRALJEVICA U prošlom kolu Kraljevica je, povratkom na Oštro, svladala Gospić. Tijekom tjedna ugodno je iznenadila u kup susretu sa liderom višeg ranga – Crikvenicom. Danas se nastavljaju ligaški izazovi, u goste im dolazi Medulin. Gosti iz Istre drže šesto mjesto, s bodom više od Kraljevice koja je na sedmom mjestu. Sa tribina će utakmicu pratiti kartonirani Crnković, a zbog privatnih razloga neće konkurirati Marušić i Mohorić.
– Zadnje dvije pobjede, protiv Gospića, te naročito protiv Crikvenice, dale su nam vjetar u leđa. Naravno, moramo ostati prisebni, i ozbiljno shvatiti utakmicu sa Medulinom. Oni su kvalitetna i dobra ekipa, no vjerujem da uz pravi pristup i raspoloženog Pičuljana možemo ostvariti pobjedu, smatra Marković.

Borac odlazi u goste trenutnom lideru prvenstva, Pomorcu. Kostrenjani su pozitivan niz od četiri pobjede narušili u protekla dva kola, remi sa Lokosima i poraz od Mladosti. Borac je protekla tri kola ostvario dva remija (Kraljevica, Vihor) i poraz od Lokosa. Mogu li Bakrani hrabro, sa nominalno zadnjeg mjesta, napasti vodeći Pomorac, dođite danas pogledati u Kostrenu, u 14 sati.