Otac i sin Baričevići zapjevat će na festivalu klapa u Omišu

Radovan će u pohode na četvrto zlato sa novljanskom klapom Vinčace, a njegov sin Lovro zapjevat će u finalu s klapom Flumen iz Rijeke

NOVI VINODOLSKI Nakon tri izborne večeri 53. Festivala dalmatinskih klapa Omiš 2019. novljanska klapa Vinčace plasirala se u finale Omiša koje će se održati u subotu 20. srpnja. Klapa Vinčace iz Novog osvojila je drugu od tri izborne večeri. U Omiš za dva tjedna putuju Radovan Baričević, Damir Stošić, Stefan Krošnjak, Mateo Doričić, Mario Butorac, Ivan Ćepić, Tomislav Vičević i Siniša-Aldo Gradišer i glazbeni voditelj Sveto Popović. U finalu će se ogledati s klapama Bošket Zagreb, Contra Split, Flumen Rijeka, Kaleta Zadar, Korda Lumbarda, Munita Zadar, Oneum Omiš, Sebenico Šibenik, Stine Zagreb i Vokalisti Salone Solin.

Klapa Flumen Rijeka

Vijest da su Novljani izborili finale i nije neka senzacija. Naime, Novljani su tri puta uzastopno, od 2015. do 2017. godine, osvojili Omiš, a lani su bili drugi. No, vijest je da će na finalu glasove ukrstiti otac i sin. Naime, Radovan Baričević na finale će sa svojom klapom Vinčace, a njegov sin Lovro zapjevat će na finalu sa svojom klapom Flumen iz Rijeke.

error: Content is protected !!