Otvorene Vinodolske ljetne večeri

Publici su se predstavili griški kantautor Neven Barac, KUD Bribir i Orkestar Ambito iz češkog Pilsena

BRIBIR “Večer domaće pisme i tanca” otvorila je tradicionalnu manifestaciju “Vinodolske ljetne večeri” u Starom gradu u Bribiru. Publici su se predstavili griški kantautor Neven Barac, KUD Bribir i Orkestar Ambito iz češkog Pilsena. Srećom vrijeme je poslužilo pa se otvaranje moglo prirediti pod vedrim nebom, za razliku od prekjučerašnje smotre KUD-ova u Triblju.
“Vinodolske ljetne večeri” Turistička zajednica Vinodolske općine organizira 19. put pod pokroviteljsvom Vinodolske općine.


Ove će godine manifestacija, uz otvaranje, ponuditi još 11 večeri: koncerti orkestara i ansambala iz Češke i Slovačke, KUD-a iz Bjelorusije uz pratnju i angažman lokalnih KUD-ova, mažoretkinja iz Slovačke. Ponudit će se predstava o životu primorske žene, književne večeri u suradnji s ethno hotelom Balatura u Triblju. U driveničkom kaštelu održat će se 14. večer klapske pjesme u suradnji s klapom Tić iz Triblja. Vinodol će ponuditi dvije kazališne predstave, po jednu za za djecu i odrasle, u izvedbi RI Teatra. “Vinodolske ljetne večeri” zatvaraju se 4. rujna nastupom folklornog ansambla “Slovacky” iz Slovačke u driveničkom kaštelu.

error: Content is protected !!