Otkazana biciklistička trka Uspon na Zavižan

Brdsko biciklistički klub Senj morao je otkazati tradicionalnu utrku

SENJ Otkazana je tradicionalna biciklistička utrka “Uspon na Zavižan”, poručuju iz Brdsko biciklističkog kluba Senj. “Poštovani biciklisti, suradnici i sponzori, kao i članovi kluba BBK Senj, iz sigurnosnih razloga, uzimajući u obzir novonastale zdravstvene okolnosti uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19), obavještavamo Vas da je tradicionalna rekreativna biciklistička utrka “Uspon na Zavižan” otkazana. Utrka se trebala održati u lipnju, no s obzirom da nismo u mogućnosti ispuniti određene zdravstvene i higijenske mjere nadležnih institucija, ista je otkazana.

U organizaciju smo krenuli s optimizmom i entuzijazmom, stoga je naše razočaranje veliko. Ipak, smatramo kako je naša odgovornost osigurati zdravstvenu sigurnost svih uključenih u ovaj događaj”, poručuju iz kluba i dodaju kako će poštovati sve preporuke nadležnih institucija kako bi osigurali da iduće godine budu spremni svi preduvjeti za nesmetano odvijanje utrke i svih aktivnosti vezanih uz djelovanje kluba.
“O svim novim odlukama i aktivnostima bit ćete pravovremeno obaviješteni. Veselimo se povratku u 2021. godini. Svima se zahvaljujemo na suradnji, i molimo za razumijevanje”, pozivaju iz BBK Senj.

error: Content is protected !!