Dance Queen snimao virtualnu produkciju u Šmriki

Cijeli svibanj plesači pripremaju koreografije, a njihove nastupe snima profesionalni snimatelj. Sve će se prezentirati online

KRALJEVICA Dance Queen je oduvijek stvarao velik broj umjetničkih i sportskih projekata kako bi aktivirali djecu i mlade, ali i predstavili gradove iz kojih dolaze djeca i mladi (Kraljevica, Crikvenica, Bakar, Omišalj, Njivice, Malinska, Krk, Novi Vinodolski, Rijeka i Kastav). No, stigla je korona.
– Nažalost pandemija nam nije ostavila previše izbora i kao trener mogu primijetiti da se sve ove mjere lome na leđima djece kojima je uzeto previše. Posljedice se već sada primjećuju, a bojim se što nas tek čeka. Djeca i dalje treniraju na otvorenim prostorima, a svaki poznavatelj sporta zna da se mnogi sportovi ne mogu kvalitetno raditi na otvorenim prostorima. No, sretni smo što imamo djecu i mlade koji unatoč svega vjeruju u nas i vjeruju u sebe. Nadamo se boljem vremenu. Zato je jako bitno da svi mi koji radimo sa djecom i mladom, ne odustanemo, da se borimo i da nađemo način kako ćemo aktivirati djecu, pomoći im u ovom teškom periodu i pronaći način da i dalje odrastaju u najbolje verzije sebe, ističe Marija Španja iz Dance Queena.

Stoga su vrlo bitne Virtualne produkcije koje su se održale tijekom vikenda.
– Prisiljeni smo raditi online, ali to nije utjecalo na kvalitetu naših plesača. Cijeli svibanj pripremaju svoje koreografije koje snima profesionalni snimatelj. Svi plesači kluba predstavit će se široj publici sa svojim koreografijama u 2021. godini i tako prezentirati rad sebe i svojih koreografa. Iako se finalni koncert održava putem interneta, materijal je snimljen uživo u Šmriki, gdje su plesači odradili svoje nastupe na otvorenom. Prvi put s nama su nastupile i naše dvije grupe s kojima radimo na Kastvu i veselimo se njihovim prvim projektima u Dance Queenu. Snimanja se i dalje nastavljaju. Nadamo se da će nam napokon i lijepo vrijeme krenuti u prilog.

error: Content is protected !!