“Ponovljeni” predsjednički izbori i slavuj Prpić otvorili Senjski mesopust

Mimo, Ines i Kiki u svojim su programima nudili malo rada, a puno ljubavi i mira, a gostima je zapjevao Matej Prpić

SENJ Otvoren je 362. Senjski mesopust. Uvodno je nastupila Gradska glazba Senj, a pjesmom i svirkom mnogobrojnu publiku počastio je VIS Bonaca, a plesom plesna skupina Majas dance nation.
Program, koji je osmislio meštar Danijel Tomljanović Feralić bio je u znaku predsjedničkih izbora. Za mjesto predsjednika odnosno predsjednice natjecalo se troje kandidata: Mimo, Ines i Kiki koji su u svojim programima nudili malo rada, a puno ljubavi i mira. Na kraju programa otvorenja gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina predao je ključeve grada meštru Feraliću napomenuvši mu, između ostaloga, kako je kasa grada puna i da očekuje da je takvu i vrati.
Senjanima i njihovim gostima predstavljen je i prvi nosač zvuka senjskog slavuja Mateja Prpića. Na albumu je deset pjesama, uspješnica Vinka Coce, domaćeg autora Darka Culinovica, Ive Robića… Album je najvećim iznosom, 35 tisuća kuna, financirao Grad Senj, a financijski ga je podržala i Ličko-senjska županija te tvrtka Selan d.o. o. Zabava se nastavila uz senjski band Trio Marinero, a za ugostiteljsku ponudu ovogodišnjeg mesopusta brine se obrt Nekić u sklopu kojega djeluje Old Friends Pub, omiljeno okupljalište Senjana.

error: Content is protected !!