Potpisan ugovor, gradnja POS-ovih stanova u Šmriki počinje za 20 dana

Za godinu dana Šmrika će dobiti novih osam stanova, tri poslovna prostora i trg koji postaje centar mjesta

ŠMRIKA Potpisan je ugovor o gradnji POS-ovih stanova u Šmriki, a u prvoj polovici studenog započinje gradnja kompleksa koji uključuje i poslovne prostore te trg uz dom u Šmriki. Investicija je vrijedna gotovo sedam milijuna kuna, a Grad Kraljevica u ulaganju sudjeluje s 1,2 milijuna kuna. Dio sredstava vratit će se Gradu Kraljevici od prodaje poslovnih prostora, a Grad će dobiti i jedan poslovni prostor, napomenuo je gradonačelnik Kraljevice Dalibor Čandrlić.

Potpis ugovora, direktor APN-a Hristov i gradonačelnik Kraljevice Čandrlić

Ugovor je u ime Grada Kraljevice potpisao gradonačelnik Čandrlić, a u ime investitora, Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (POS), direktor Dragan Hristov. Izvođač radova koji će trajati godinu dana je Tehno elektro Đakovo. Potpisivanju je nazočio i Dubravko Fanuko, direktor Trgovine Krk koja je kupila dva poslovna prostora u POS-ovoj zgradi.

Cijena stanova iznosit će maksimalno 1.350 eura, objasnili su investitori koji će zajedno s Gradom Kraljevicom, darovateljem zemljišta, predati ključeve osam stanova. U susjedstvu se gradi i dječji park vrijedan 350 tisuća kuna.

Ispred doma niknut će kompleks sa stanovima i poslovnim prostorima

error: Content is protected !!