Prvi pacijenti u novom Domu zdravlja u Novom

Danas su startale dvije ordinacije i patronažna sestra, a sljedećih dana, kad se potpišu ugovori, u službu će i ostale ordinacije

NOVI VINODOLSKI Prvi pacijenti danas su ušli u novi Dom zdravlja u Novom Vinodolskom koji su zajednički izgradili Grad Novi Vinodolski i Primorsko-goranska županija. U reprezentativnu zdravstvenu ustanovu na Jurkovu uloženo je 11,3 milijuna kuna. Investitor je Dom zdravlja Primorsko-goranske županije, a Grad Novi Vinodolski je u objekt površine 900 kvadrata uložio gotovo dvije tisuće kvadrata vrijednog zemljišta u centru i odrekao se komunalnog doprinosa. Radove je izveo GP Krk. Gradnja je počela lanjskog travnja.

Dr. Sokolić u novoj ordinaciji

Dom zdravlja se prostore na dvije etaže, na 900 kvadrata. Na raspolaganju pacijentima bit će četiri ordinacije opće medicine, dvije ordinacije dentalne medicine, dentalni laboratorij, pedijatrijsku ordinaciju, patronažnu službu i turističku ambulantu. Dom zdravlja ima prostrano parkiralište, sa sjeverne strane otvoreno, sa južne strane natkriveno. Danas su startale dvije ordinacije i patronažna sestra. Ordinacija opće medicine Hrvoja Sokolića, pedijatrijska ordinacija Zdenke Škorić-Kovačić te patronažna sestra Sanja Sabolić. Sljedećih dana, kad se potpišu ugovori, u službu će i preostale ordinacije u novom novljanskom zdravstvenom centru.

error: Content is protected !!