ERSTE AD

Povodom sv. Nikole Grad Bakar daruje najmlađe

Djeca vrtićke dobi dobit će poklon bon od 200 kuna, a učenici mlađih razreda slatke pakete

BAKAR I ove će godine povodom blagdana Svetog Nikole, Grad Bakar podijeliti prigodne darove djeci. S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, ni ove godine neće biti prigodne priredbe povodom obilježavanja Dana Svetog Nikole u Gradu Bakru. Umjesto tradicionalnog darivanja djece igračkama, Grad Bakar je kao i prošle godine osigurao poklon bonove u iznosu od 200 kuna za svu djecu s područja Grada Bakra, od rođenja do polaska u školu. Poklon bon namijenjen je dječjem asortimanu igračaka, a može se iskoristiti u svim prodajnim mjestima trgovina Müller. Valjanost bona je godinu dana.

Poklon bonove će podijeliti odgajateljice prema grupama u dječjim vrtićima na području Grada Bakra: u Dječjem vrtiću Bakar na tri lokacije u Bakru, Škrljevu i Hreljinu, Dječjem vrtiću Pčelice, Dječjem vrtiću Bambi i Obrtu za čuvanje djece Taša. Roditelji djece koja nisu polaznici dječjih vrtića i obrta za čuvanje, na području Grada Bakra obaviješteni su poštom o načinu preuzimanja poklon bonova.

Slatke prigodne darove, kao i uvijek do sada, dobiti će djeca polaznici od prvog do četvrtog razreda OŠ Bakar i OŠ Hreljin. Za poklon bonove namijenjeni kupnji igračaka i slatke pakete Grad Bakar osigurao je u proračunu 100 tisuća kuna.

error: Content is protected !!