Pripremni susreti: pobjede Crikvenice, Nehaja i Kraljevice

Gospić – Crikvenica 0:2, Borac – Nehaj 0:3, Naprijed – Lokomotiva 2:2, Kraljevica – Vatrogasac 3:1

Naprijed je odigrao neriješeno na Lonji s Lokomotivom 2:2. Golove su zabili Pašauld i Tomljenović. Lokomotiva je na 2:2 poravnala u posljednjoj minuti.
Nehaj je pobijedio Borac u Bakru 3:0. U strijelce su se upisali Dan Lagumdžija, Tomac i Budan. Senjani su dominirali, ali i Borac može biti zadovoljan prikazanim, pružili su dobar otpor trećeligašu. Valja izdvojiti gol Tomca, ali i njegov fair-play potez. Sudac je nakon akcije Senjana pokazao na korner, a Tomac je sucu poručio da je on posljednji igrao loptom.
Crikveničani su na teškom terenu u Gospiću pobijedili domaćina 2:0. Oba gola postigao je Mašić (43. i 84 minuta). Crikvenica je nastupila u sastavu: Baričević, Merle, Mazzarolli, Prpić, Muslić, Bogdanić, Alilović, Suden, Šarković, Mašić, Vidović; Fumić (Filipović, Rubčić, Svetić, Škoro)
Kraljevica je dobila županijskog ligaša iz Karlovca, Vatrogasac. U strijelce su se upisali Leoni, Mohorić i Filip Znamenaček.
Vinodol je trebao igrati protiv Otočca, no utakmica je odgođena pa su Novljani složili svoje tri ekipe i odigrali triangolo.

Naprijed – Lokomotiva

Naprijed – Lokomotiva

Borac – Nehaj

error: Content is protected !!