Prijavite se na šahovski memorijalni brzopotezni turnir u Crikvenici

Turnir se igra sljedeći vikend u hostelu Karlovac

CRIKVENICA Šahovski klub Crikvenica u suradnji sa Šahovskim klubom Ivan Dvoržak – Rovišće – Zrinski Topolovac organizira memorijalni brzopotezni turnir “Gospodari listopada” u spomen na crikveničke šahiste Marijana Zoričića te braću Zlatka i Željka Zbašnika. Turnir se igra u hostelu Karlovac u nedjelju 3. listopada.
Održava se u sklopu najdugovječnijeg serijala šahovskih turnira u Hrvatskoj Gospodari mjeseca, u organizaciji ŠK Ivan Dvoržak – Rovišće – Zrinski Topolovac i šahovskog entuzijaste Vlada Karagića, FIDA suca i trenera posvećenog radu s mladima. Radi se o drugom memorijalnom turniru, prvi je održan lanjskog listopada u hotelu Omorika. U međuvremenu je šahovske prijatelje napustio i drugi brat Zbašnik -Željko. Snage će odmjeriti šahisti u kategorijama: žene, veterani, kadeti U-12 i juniori U-16. Uz glavni turnir, igra se i turnir šahovskih nada Mali gospodar.

Predprijave Vlado Karagić 099/4612-084 (vlado.karagic@gmail.com) i Nikola Sundać 099/3842-114 (sahovskiklub.crikvenica@gmail.com)

error: Content is protected !!