Primanje na brodu HRM: Hrvatski mornari zahvalili Bakru na dobrodošlici

Gradonačelnik Bakra Klarić izrazio je zahvalnost na dolasku, istaknuo da je brod HRM učinio Pomorsku bitku još zanimljivijom te naglasio da hrvatski narod voli svoju vojsku i želi vidjeti Hrvatsku vojsku u svojim gradovima

BAKAR Među brojnim novinarskim ekipama na Pomorskoj bitci u Bakru, središnjem događanju manifestacije “Margaretino leto”, samo je naš portal promatrao bitku i vatromet s novog ophodnog broda HRM “Omiš”, najmodernijeg broda u hrvatskoj ratnoj floti te prisustvovao primanju za bakarskog gradonačelnika Tomislava Klarića u časničkom salonu sofisticarnog ratnog broda, malog čuda tehnologije.
Domaćini bakarskoj delegaciji bili su zapovjednik 1. divizijuna Obalne straže RH kapetan fregate Hidajet Čobo te zapovjednik broda, poručnik bojnog broda Ante Silić.

Časnici su izrazili zadovoljstvo dolaskom na svečanost u Bakar te oduševljenje gostoprimstvom u Bakru. Biranim riječima komentirali su Pomorsku bitku te poželjeli da se suradnja između HRM i Grada Bakra nastavi.


Gradonačelnik Bakra Klarić izrazio je zahvalnost na dolasku, istaknuo da je brod HRM učinio manifestaciju još zanimljivijom te naglasio da hrvatski narod voli svoju vojsku i želi vidjeti Hrvatsku vojsku u svojim gradovima.

error: Content is protected !!