Prva pripremna utakmica: Crikvenica bolja od Nehaja

Utakmica je završila pobjedom Crikveničana 5:2, no pet minuta prije kraja bilo je 3:2

SENJ U prvoj pripremnoj utakmici snage su u Senju odmjerili Nehaj i Crikvenica. Utakmica je završila pobjedom Crikveničana 5:2, no pet minuta prije kraja rezultat je glasio 3:2 za Crikveničane. Uslijedile su nesvakidašnje greške u obrani zeleno-bijelih. Domaćini su na teren poslali 20 igrača, a Crikveničani 15. Golove za Crikvenicu postigli su Rubčić (2), Antanasković, Bogdanić i Mašić, a za Senjane Brnja i Balen.
NEHAJ Herman, Pejanović, Brnja, Čačić, Filipović, M. Hodak, T. Lagumdžija, L. Hodak, D. Lagumdžija, Vukelić, Prizmić (Međeral, Balen, Tomac, Buqaj, Matijević, Svast, Rončević, Čopić, Dabac)
CRIKVENICA Baričević, Merle, Vidović, Prpić, Barac, Bogdanić, Butorac, Rubčić, Antanasković, Buršić, Mašić (Manestar, Smojver, Filipović, Škoro)

Nehaj su pojačali povratnik Marin Čačić (Jedinstvo Bihać) i Rajmond Buqaj (Gospić) koji se može pohvaliti omladinskim stažem u Hrvatskom Dragovoljcu. Redove Senjana osnažio je Ivan Vukelić koji se vratio nogometu. Ozlijeđeni su D. Prizmić i Vuković koje čeka oporavak. Otišli su Biškupović (Naprijed) i Budan (Novigrad).