Prva postkorona utakmica: Vinodol – Crikvenica 2:4

Nakon duge stanke napokon nogomet na Bahalinu

NOVI VINODOLSKI U prvoj utakmici nakon četiri mjeseca stanke uzrokovane korona epidemijom na crikveničko-vinodolskom području, Crikvenica je svladala Vinodol 4:2 (3:1) na pomoćnom terenu Bahalina. Pogotke za Crikvenicu su postigli Mazzarolli, Butorac, Mioč i Šarković, a za Novljane su pogađali Buljat i Šmit. Već nakon dvadesetak minuta Crikveničani su vodili 3:0, a potom je Vinodol ipak uhvatio priključak. U drugom dijelu obje ekipe su uvele veći broj igrača. Osim u kvaliteti i dugoj klupi, premoć Crikvenice treba tražiti u činjenici da su uhvatili više treninga, a Novljani su odradili tek tri treninga. I jednoj i drugoj ekipi nedostajalo je nekoliko igrača.

 

 

 

 

 

VINODOL Godinić, Ban, Vidović, Tomić, Petrinović, Lenac, Čuturilo, Petrinović, Buljat, Šmit, Tarle (Filipović, Tonković, Simao)
CRIKVENICA Baričević, Brkljača, Matešković, Lagumdžija, Mazzarolli, Butorac, Imeraj, Štemberger, Mioč, Suden, Buršić (drugo poluvrijeme: Manestar (Nikšić) Merke, Preni, Gašparović, Prpić, Bogdanić, Alilović, Škoro, Šarković, Kurolt, Lagumdžija (Ribarić)

error: Content is protected !!