SAVJETOVANJE: Nacrt prijedloga Strategije razvoja turizma Crikveničko-vinodolske rivijere 2019. – 2029. godine

Grad Novi Vinodolski započinje postupak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Strategije razvoja turizma Crikveničko-vinodolske rivijere 2019. – 2029. godine.

NOVI VINODOLSKI Gradska uprava Novog Vinodolskog poziva javnost da građane  predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 15. veljače 2019. godine dostave svoje prijedloge i mišljenja na Nacrt prijedloga Strategije razvoja turizma Crikveničko-vinodolske rivijere 2019. – 2029. godine, putem OBRASCA, a na e-mail adresu koordinatora za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću: dino.stosic@novi-vinodolski.hr.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, kooordinator za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću, u suradnji s nadležnim upravnim odjelom, izradit će i na internetskim stranicama Grada Novog Vinodolskog objaviti izvješće o provedenom savjetovanju s zainteresiranom javnošću, koje sadržava zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi. Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću dostavlja se Gradskom vijeću Grada Novog Vinodolskog.

Nacrt prijedloga Strategije razvoja turizma Crikveničko-vinodolske rivijere 2019. – 2029. godine

 

error: Content is protected !!