Selce će zabavljati Australci, Indijci, Austrijanci…

Selce Street Art Festival održava se u petak i subotu, a program je čista vratolomija

Selce – Ljetni program Crikvenica Summer Showtime ima još jedan adut u rukavu. Zove se Selce Street Art Festival, a održavat će se u petak i subotu (9. i 10. kolovoza) u večernjim satima, i to na nekoliko lokacija u centru Selca. Riječ je o festivalu čiji su glavni akteri ulični zabavljači, koje jednako vole sve generacije gledatelja. Nastupit će petero zabavljača: Chris Blaze iz Australije, El Diabolero iz Austrije, Margherita Mischitelli iz Italije, Sara Twister iz Indije te Surprise Effect iz Francuske.

Australski izvođač Chris Blaze, poznat i kao „The Fire Ninja“, pripremit će impresivan „Blaze up Fire Show“, a njegovo ćemo umijeće vladanja vatrom moći pratiti u petak od 21 do 23 sata te u subotu od 19 do 23 sata. Spoj klaunske komedije, akrobacije i žongliranja pod nazivom „Diabolissimo“ održavat će se u petak od 20 do 22 sata, a u subotu od 21 do 23 sat. Talijanka Margherita Mischitelli predstavit će svoj zabavan i šaljiv šou „Amore Pony“ (petak od 19 do 21 sat, subota 20 do 22 sat), a njezine će akrobacije na CYR kotaču oduševiti i najveće znalce među publikom. Vrhunska akrobatkinja i zabavljačica Sara Twister, koja već godinama osvaja cijeli svijet svojim akrobatsko-streličarskim nastupom, u Selcu će pokazati „Ready. Aim. Fire.“ (petak od 19 do 22 sata, subota od 20 do
22 sata). Kako povezati svijet, i to akrobatskim vratolomijama, komedijom i zaraznom pozitivnom energijom, pokazat će nam „Surprise Effect Show“, tijekom kojega i publika dobiva svoju ulogu.

error: Content is protected !!