Senjska policajka poklonila vikend kolegi sa slike iz razrušene Petrinje

Policajku Sanelu dojmilo se kako je kolega Miroslav pomogao sugrađanima iako mu je tog dana potres srušio kuću i odlučila ga prijaviti na nagradnu igru

SENJ U teškim trenucima često se znaju pisati lijepe priče. Za jednu lijepu priču zaslužna je policijska službenica Sanela iz Policijske postaje Senj. Nakon potresa u Petrinji na fotografiji je vidjela kolegu policajca Miroslava iz petrinjske postaje. Miroslav je kao i mnogi ostao bez kuće u potresu koji je pogodio Petrinju. No, iako je ostao bez doma, nesebično je tog dana nastavio pomagati drugima. Miroslava je uhvatili kamera fotoreportera, a slika kako Miroslav sjedi shrvan u razrušenoj Petrinji urezala se u pamćenje senjskoj policajki Saneli.

Sjetila se kolege jednog vikenda, kada se na jednoj radio postaji vrtjela nagradna igra. Vikend odmor u hotelu.
– Znam da u nagradnim igrama ne prolaze neke srcedrapajuće priče. Međutim, ovo je priča o hrabrosti i snazi, priča o obitelji kojoj to najviše treba. Svima nam treba, ali njima najviše, rekla je Sanela u prijavi.

Naglasila je da misli da čovjek koji je prošao takvu katastrofu, koji je pokazao nadljudsku snagu zajedno sa svojom gospođom zaslužuju odmor. Napomenula je na radiju da su Miroslav i njegova obitelj još uvijek u kontejneru jer im je kuća razrušena.

Iako je nagrada bila vikend, u hotelu su reagirali iz hotela i poklonili Miroslavu i obitelji sedmodnevni odmor, a Sanela i Miroslav su se za vikend prvi put i vidjeli. I tako su nesebičnost policijske službenice Sanele i požrtvovnost kolege Miroslava rodile divno prijateljstvo.