Sjajno ulje za blistavo ljeto: Holyplant Shimmer oil dubinski hrani kožu nakon izlaganja suncu

Sinergija šest posebno odabranih dragocjenih ulja, iz sjemenki pamuka, slatkog badema, egzotične makadamije, boražine, podlanka te suncokreta, koja su bogata vitaminima i mineralima, dubinski hrani, obnavlja i štiti kožu ostavljajući je svilenkasto mekom, baršunastom i blistavom.

Rijeka – Raskošni višenamjenski tretman sa zlatnim česticama Holyplant Shimmer oil namijenjen je za blistavu i njegovanu kožu lica i tijela te kosu bez ostavljanja masnih tragova. Sinergija šest posebno odabranih dragocjenih ulja, iz sjemenki pamuka, slatkog badema, egzotične makadamije, boražine, podlanka te suncokreta, koja su bogata vitaminima i mineralima, dubinski hrani, obnavlja i štiti kožu ostavljajući je svilenkasto mekom, baršunastom i blistavom.

Holyplant Shimmer oil dubinski hrani kožu nakon izlaganja suncu, a zahvaljujući prekrasnim česticama zlatnog odsjaja ostavlja dojam preplanule puti te naglašava ljepotu kože, a ljeti i preplanulost, pružajući diskretan blistavo zlatni sjaj. Ukoliko naglasimo preplanulu put naša koža će djelovati zdravo i njegovanu te prekrasno isijavati ljepotom.

Holyplant Deluxe face oil zahvaljujući zajedničkom djelovanju četiri dragocjena ulja, jojobe, čileanske maline, divlje ruže i suncokreta, bogata potrebnim antioskidantima, vitaminima i nutrijentima, dubinski hrani, jača i štiti kožu vraćajući tonus i zdrav izgled kože. Ulje divlje ruže pruža prirodnu zaštitu od sunca, a lagana formula suhog ulja idealna je za sve tipove kože. Holyplant Deluxe face oil idealno je i za njegu kose i noktiju bez ostavljanja masnih tragova.

Holyplant je linija tradicionalnih visokokvalitetnih proizvoda s pažljivo odabranim sirovinama, a suvremeni ljekarnički pristup u njihovu oblikovanju jamči njihovu djelotvornost i sigurnost. Holyplant kozmetika namijenjena je njezi normalne, suhe i zrele kože te posebno osjetljive kože lica koja zahtijeva blagu njegu bez opasnosti od iritacija.

error: Content is protected !!