Škrljevo s novom ekipom i novim sponzorom Depolinkom ulazi u sezonu

Cilj je ući u ligu šest i proći skupinu u Alpe Adria kupu, najavljuje predsjednik kluba Vice Sep

ŠKRLJEVO Košarkaši DepoLinka Škrljevo sutra (subota) ulaze u novo prvenstvo utakmicom protiv Furnira u 19 sati. To je bio i povod konferencije za medije kluba sa Škrljeva.

Predsjednik Vice Sep najavio je posebnu sezonu.
– Pred nama je osma sezona u HT premier ligi, po mnogočemu specifična. Nakon dvije sezone pod ograničenjem COVID-a i jedne prekinute sezone, dišemo punim plućima. Zadovoljstvo nam je i čast što imamo novog sponzora Depolink, firmu koja je došla na Kukuljanovo i prepoznala naš klub. Kreće neko novo Škrljevo, na parketu i u uredima. Promijenili smo ime, imamo novog sponzora, ali i velike promjene na samom parketu. Idemo graditi novu ekipu od mladih, vrlo ambicioznih dečki s našeg područja, s pojačanjima na nekim pozicijama.
Cilj je ući u ligu šest i proći skupinu u Alpe Adria kupu koji starta sredinom listopada, a želja nam je da naše utakmice ponovno postanu obiteljski izlazak subotom navečer, istaknuo je predsjednik kluba Vice Sep.

U ime sponzora DepoLinka obratio se Davor Vučak. Izuzetna nam je čast što smo dobili priliku postati dio priče kluba. Depolink je firma koja se bavi kontejnerskom logistikom, koja je u Hrvatsku stigla ovog proljeća i odmah stupila u kontakt s klubom. Vizija i ideja je da tamo gdje poslujemo pokušamo pomoći zajednici, a u klubu smo prepoznali trud i entuzijazam.

Trener Damir Rajković je istaknuo da se promijenilo 90 posto ekipe i trebat će vremena mladim dečkima da zadovolje svoje i klupske ambicije. Mislim da će sezona biti izjednačena, liga se razvodnila, puno je kvalitetnih igrača otišlo u inozemstvo. Imam samo dvojicu igrača koja imaju iskustvo igranja u HT Premier ligi, ali vjerujem u mladalačku energiju.

Kapetan Marin Rajčić treću godinu igra za Zelene. Mogu obećati da ćemo na svakoj utakmici ostaviti srce na terenu, ali trebat će strpljenja. Vidim da ima velikog prostora za napredak, rekao je kapetan. Dokapetan Vigo Bart kaže da je vidljiv napredak iz utakmice u utakmicu, vjeruje da će opravdati ambicije kluba i da nema sumnje da će želja za dokazivanjem biti adut ekipe.