Smojver: nemojte dopustiti da stranačke vojske odlučuju o vašoj sudbini

Ako mislite da aktualno stanje stvari treba mijenjati izađite na izbore, poziva kandidat Domovinskog pokreta Ivan Smojver Pićo

CRIKVENICA Kandidat za gradonačelnika Crikvenice i nositelj liste Domovinskog pokreta Ivan Smojver obratio se biračima uoči nedjelje u kojoj izlazimo na lokalne izbore.

Poštovane sugrađanke i sugrađani,
strategijsko planiranje jedan je od oblika školovanja koje sam završio u svojoj vojničkoj karijeri. Sva znanja koja sam usvojio svesti ću u jednu rečenicu “Čuvajte se vizonara”. Priče o vizijama su iluzija. Istina je u razumu, poniznosti i poštenju. Ja Vam neću sugerirati komu da date svoj glas. Ne želim Vas podcjenjivati. Na Vama je odgovornost. Vi imate razum i Vi birate.

Mislim da mi nećete zamjeriti ako Vam sugeriram, ako Vas molim da izađete na izbore i da birate. Izlaskom na izbore Vi odlučujete da li želimo društvo u kojem o pripadnosti političkoj stranci ovisi Vaša osnovna egzistencija, ovise Vaša pravo na rad. Vi odlučujete da li ćemo zbog politikantstva najniže razine nastaviti raditi podjelu stanovnika Grada Crikvenice.

Prije nego što donesete odluku o izlasku na izbore odgovorite sami sebi na pitanje: da li je ću ponovo dozvoliti da manjina upravlja i provodi samovolju nad većinom? Nemojmo dozvoliti da o nama odlučuju nemoralne osobe koje pristaju slikati svoj listić da bi dokazale lojalnost “gazdi”. Imajmo na umu da onima koji se grčevito žele zadržati na vlastiti odgovara niska izlaznost. To im je jedina mogućost da zadrže svoje pozicije. Zašto? Odgovor sam dobio u razgovoru s Vama, “oni imaju svoju vojsku”. Ako mislite da aktualno stanje stvari treba mijenjati izađite na izbore, poziva Ivan Smojver Pićo.