Starijima od 65 dostava na kućni prag

Pravo na dostavu kućnih potrepština i lijekova imaju teže ili kronično bolesni, invalidi odnosno osobe koje žive same, a bližnji ne mogu osigurati dostavu

BRIBIR Nakon današnje preporuke Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije da se propusnice ne izdaju starijima od 65 godina, odnosno da se izdaju samo u iznimnim situacijama, reagirao je Stožer civilne zaštite Vinodolske općine. Organizirana je dostava osnovnih kućnih potrepština i lijekova do kućnog praga za starije od 65 godina života, koji imaju težu ili kroničnu bolest ili invaliditet odnosno žive sami ili im nitko od bližnjih ne može osigurati dostavu osnovnih kućnih potrepština, namirnica i lijekova.
Žitelji Vinodolske općine iz spomenute kategorije mogu se obratiti voditeljici programa pomoći radnim danom od 8 – 16 sati na broj 091/422-5401. U iznimnim situacijama, izvan navedenog vremena, mogu se javiti i dežurnoj službi DVD-a Bribir na broj 051/248-867.
Korisnici se mole da, ukoliko su u mogućnosti, pripreme dostavno mjesto ispred ulaznih vrata kuće/stana korisnika (npr. stolicu ). Svi dostavljači imat će oznake Vinodolske općine i Stožera civilne zaštite Vinodolske općine. Nabava i dostava organizirat će se isključivo prema dogovoru sa voditeljicom programa.

error: Content is protected !!