Sud preselio na Obalu dr. Franje Tuđmana

Dok se ne obnovi krov senjske ispostave crikveničkog suda, sud će funkcionirati u prostorijama HEP-a

SENJ Općinski sud u Crikvenici, stalna služba u Senju, od 1. travnja preselila je sa svoje adrese Potok 1 u prostorije HEP-a na Obali dr. Franje Tuđmana 2. U novim su prostorijama radi sanacije krovišta na svojoj matičnoj zgradi. Preseljenje su pomogli zaposlenici Zelenih površina GKD Senj i pripadnici Vatrogasne postrojbe Grada Senja, saznajemo od voditeljice stalne službe u Senju Ankice Šolić-Selak. Radno vrijeme suda je svaki dan od 8 do 16 sati.

– Zbog epidemioloških mjera, u sudskoj pisarnici stranke se upućuju na kontakt putem telefona 053/881-023 te e-mail: pisarnicasenj@oscr.pravosudje.hr, radi određivanja termina dolaska. Na istom broju telefona može se dobiti i prekršajni odjel. Za zemljišnoknjižni odjel potrebno je pozvati broj 053/884-126, a uvid u spise predmeta i zaprimanje podnesaka omogućeni su ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 14 sati, kaže sutkinja Šolić- Selak.

Na zgradi senjskog suda izvode se radovi rekonstrukcije krovišta. Prva je to faza obnove zgrade suda, a uz resorno Ministarstvo, i Grad Senj će sufinancirati dio radova. Prema potpisanom sporazumu između Ministarstva i Grada, u sanaciju zgrade u tri godine uložit će se oko pet milijuna kuna, u čemu će Ministarstvo sudjelovati s tri, a Grad Senj s dva milijuna kuna.
Radove na krovištu, vrijedne oko milijun kuna, izvodi tvrtka Reliance iz Splita, a cijeli postupak vodi Ministarstvo pravosuđa i uprave.

 

error: Content is protected !!