Sutra druga edukacija za poduzetnike

Polaznici edukacije čut će što mogu očekivati od računovođe, kako čitati financijske izvještaje, koje su porezne izmjene nastupile s novom godinom te kako preživjeti porezni nadzor

Crikvenica – Druga edukacija za poduzetnike u sklopu ciklusa „Edukacijom do uspjeha“ održat će se sutra u gradskoj vijećnici u od 17-20 sati. Ispunjena vijećnica prošle srijede potvrdila je da postoji interes za predavanjima tako da se i sutra očekuje veliki odaziv.

Sutra će poduzetnici i zainteresirani za poduzetništvo čuti što mogu očekivati od računovođe, koji su sve oblici poslovanja, kako čitati financijske izvještaje, koje su porezne izmjene nastupile s novom godinom te kako preživjeti porezni nadzor. Prezentirat će se primjeri iz prakse, a predviđena je i rasprava. Predstavit će se dvoje predavača. Doc. dr. sc. Ana Marija Sikirić, docentica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na Katedri za računovodstvo te sunositeljica na kolegijima Računovodstvo malih i srednjih poduzeća, Financijsko računovodstvo 1, Menadžersko računovodstvo i računovodstvo proračuna i neprofitnih organizacija. Drugi predavač je mr. sc. Stjepan Kolačević, Voditelj odjela za nadzor poreza na dobit, dohodak i doprinose Porezne uprave, Područni ured Rijeka.