Blogerica Ivana Grabar Senjkinjama otkrila 14 pravila za život

Povodom Tjedna braka u Obiteljskom centru predstavljena je knjiga autorice „Život može biti lijep“, a održano je i predavanje na teme iz knjige

Senj – Centar za socijalnu skrb Gospić, Podružnica Obiteljski centar povodom obilježavanja Tjedna braka i Međunarodnog dana darivanja knjiga organizira nekoliko zanimljivih aktivnosti. U okviru nacionalne kampanje „ Čitaj mi“ pod geslom „ Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj“ u prostorijama Podružnice prikupljat će se slikovnice i knjige od 8 – 10 i od 13 – 15 sati. Akcija će trajati do 14. veljače.

Jučer je u Podružnici Obiteljskog centra predstavljena knjiga „Život može biti lijep“ autorice Ivane Grabar, a također je održano i predavanje na teme iz knjige.

„Podosta žena iz našega grada, koje prate rad ove blogerice na društvenim mrežama, dalo je inicijativu za njen dolazak u Senj kako bi predstavila svoj rad široj javnosti. Inicijativa je stigla upravo u vrijeme pripremanja aktivnosti za obilježavanje Tjedna braka. Autorica je kroz svoje iskustvo pričala priču i predstavila 14 pravila po kojima ona živi. Predavanje je bilo vrlo zanimljivo, a u raspravu su se uključili gotovo svi prisutni. Bilo je vrlo emotivno i potrebno“, rekla je Suzana Svetić, predstojnica Obiteljskog centra Senj.

„Zbog velikog interesa i zanimljivog druženja, nakon ovog, prvog susreta, sljedeći se planira u tjednu Dana obitelji“, dodala je Svetić.

Druženje sa senjskim umirovljenicima pod nazivom „ Za sreću je potrebno malo“ održava se danas s početkom u 17 sati, a druženje s učenicima drugih razreda Osnovne škole „Silvija Strahimira Kranjčevića“ uz razmjenu i prikupljanje slikovnica i knjiga u dopodnevnim satima predviđeno je za četvrtak 14. veljače.

Inače, slikovnice i knjige prikupljaju se za knjižnicu senjske osnovne škole, te za pedijatrijsku ordinaciju dr. Mirjane Eleršek Gržin.

error: Content is protected !!